Запазете за дълго време позабравените вече спомени "от старите ленти".
                                   При нас можете да прехвърлите записи от стари VHS  касети върху  HDD или USB носител.
 
 
 
VHS-USB Цена Време
1 час* 16 лв 7 дни
30 мин* 8 лв  
*Минимално време за таксуване- 1 часЕрата на аналоговата фотография остави в наследство много видео касети за които с течение на времето, става все по-трудно да намерим устройство, видео плейър или видеорекордер с който да можем да възпроизведем заснетото.
 
Имате ли огромен архиви с прашни видеокасети и чудите ли се как да ги съхраните?

Средно магнитната лента в касетите има трайност до 10 години. Е, както разбирате, последващото им съхранение е изпълнено със загуба на толкова важна информация – вашата сватба или първата годинка на детето ви. Най-добрият начин да съхраните всичко мило и скъпо за вас е да дигитализирате VHS видеокасетите и след това да ги конвертирате от аналогови в цифрови формати. Съвременните компютърни технологии позволяват да цифровизираме всякакви видеозаписи, да ги прекодират във всякакъв формат и удобен размер на цифров носител и дори да подобрите качеството на оригиналната картина.

Важно:
- Записите на всяка видеокасета неизбежно ще се влошат с течение на времето. Най-вероятно вашите видеокасети или са били съхранявани дълго време, или са копие от ленти, които са били съхранявани дълго време.
Във ваш интерес е да цифровизирате такава касета възможно най-бързо!

- Ако по някаква причина сте принудени да съхранявате видео на видеокасети, опитайте се да се уверите, че лентата в касетата е напълно пренавита до началото. Съхраняваше се в кутия на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина и силни електромагнитни полета.
 

Защо да дигитализираме видеокасетите?


Прехвърлянето на видео от VHS касета, VHS-C, video 8, Hi8, digital 8 и miniDV на USB носител, т.е. дигитализирането на VHS е отлична възможност за съхранение на заснетото преди години за дълъг период от време с гаранция за неговата безопасност. Ще можете лесно и бързо да го прехвърлите на компютър, да го споделяте в социалните мрежи неограничен брой пъти и по всяко време. Всяка видеокасета остарява, губи качеството на записания на нея материал, но дигитализирането на VHS касети завинаги ще ви накара да забравите за тези опасения, защото дигитализираните файлове никога няма да загубят отлично качество и още повече, че ще се съхраняват за безкрайно дълго време.

Видеозаписът на  флашка се извършва от опитни специалисти, използващи професионално оборудване, което ви позволява да запазвате вашите видео материали с възможно най-високо качество.