При нас можете да сканирате своите вече проявени негативни и диапозитивни 35 mm (135) филми
При стандартното сканиране с филмов скенер Konica Minolta сканираният филм е много по-качествен от сканирането с който и да е плосък скенер. 


ФИЛМ НА CD
2047х1654 px.
Ненарязани/цели филми - 12.50 лв/бр
Нарязани/класирани филми - 15.50 лв./бр.
Диапозитив ( нарязан, в рамка) - 2 лв/бр.

СКАНИРАНЕ НА ОТДЕЛНИ КАДРИ
Сканиране на кадър JPEG / TIFF - 2047х1654 pxl.  - 1.50 лв.

 
Сканиране на филми, диапозитиви, негативи  и други полупрозрачни материали е една от най-търсените услуги в дигитализацията, възникнала благодарение на развитието на съвременни технологии за сканиране. Ако имате архив от фотографски филми, можете да поръчате тяхното прехвърляне на цифров носител от нас и да получите редица изгодни моменти, като например:

- Обновяване на вашия фотоархив. Дигитализираните фотоматериали ще се появят в нова форма и ще придобият ново качество.

- Сигурно съхраняване в продължение на много години. Диапозитивите и филмите се разграждат с течение на времето. И въпреки че те „стареят“ по-бавно от хартиените, в крайна сметка ще станат неизползваеми. Да не говорим за непреодолима сила (пожар, наводнение). Цифровият архив ще запази качеството непроменено и гарантирано ще оцелее до най-далечните потомци.

- Лесно използване. Превръщайки фотографските филми или диапозитиви в цифров формат, вие ги правите по-удобни за гледане, копиране, както и показване и прехвърляне на други хора. Можете да отпечатате цифрови снимки в необходимото количество и размер.

- Подобряване на качеството на снимките. Използването за дигитализиране не на хартиени снимки, а на оригиналните носители - фотографски филми - дава най-добро качество.

- В процеса на дигитализиране на фотографски филми, диапозитиви и негативи използваме специално филмов скенер Konica Minolta което ни позволява да получаваме висококачествени и надеждни резултати.