Срок на изпънение минимум 24 часа. Ще Ви се обадим по телефона за потвърждение на всяка поръчка. Моля, изчакайте нашето обаждане!Поръчайте снимки онлайн директно от вкъщи или на път.
Файловете се качват бързо и лесно от компютър, смартфон или таблет.
 
Получавате вашите преживявания на фотохартия в рамките на един работен ден, а уникалните фотоподаръци за 2 дена. Имате възможност да вземете вашата поръчка във фото - ателиетата ни в София или чрез куриер. Може да поръчате снимки в голям размер като ги съчетаете с подходящи рамки, или ако желаете може да изработим рамка за вашата снимка от многото профили, които предлагаме.  Направете любимата си снимка на канава - разполагаме с разнообразие от платна опънати на дървена подрамка, които ще придадат свеж вид на вашия дом.  Имате възможност да поръчате снимки за документи онлайн. Препоръчително е да се обадите по телефона, ако не сте сигурни точно какъв размер снимки Ви трябват.
 
Как да поръчате печат на снимки onlinе?
Изберете дали ви трябва печат на фотохартия, снимка голям размер, печат върху канава или на снимки за документи. Натиснете ПОРЪЧАЙ, добавете вашите снимки и се запознайте с възможностите, които ви предлагаме - размери и цени за печат на снимка и отново натиснете ПОРЪЧАЙ. Тук лесно и бързо може да прикачите една или повече снимки.
Очакваме да се възползвате от нашите предложения и да останете очаровани от тях.

Цените, посочени в сайта важат само за поръчка, направена през платформата за качване на снимки на Photohub.bg и срок на изпънение 24 часа.
Експресни поръчки за снимки са възможни. Те се калкулират по цени, обявени на място в нашите ателиета

С уважение, екипа на Photohub!