По всяко време на годината има празници и поводи за подарък, и ни отнема много време в търсене на магазин, където бихме могли да си купим качествен и евтин сувенир за любим човек.
В нашият online магазин photohub.bg предлагаме много възможности за интересни сувенири и необичайни фотоподаръци на достъпна цена. И всичко това сътворено от вас и с мъничко помощ от нас.

Създайте индивидуален личен подарък!

Задачата на всеки подарък е да достави радост на хората и всеки от представените тук възможности перфектно го изпълнява.
 
Може да разгледате нашите предложения за албуми. Имаме голямо разнообразие от албуми, различаващи се по  размер, дебелина, брой страници и вида на корицата. Разполагаме с луксозни албуми, албуми с джобове, класически албуми с редове, за да запишете послание или дата и място на снимката, детски албуми, сватбени албуми. Албуми за по 100, 200, 300 или 500 снимки. Особено чаровни са бебешките ни албуми в млечно розово или синьо с прозорче да се постави снимка на корицата.

Най-бързият и лесен подарък ли …. просто отворете телефона си подберете една или повече идейни снимки, изберете вариант за рамкиране и направете поръчка, като изпратите снимките през платформата. Предлагаме ви голямо разнообразие от единични рамки, луксозни рамки – стилни, ретро или подвижни метални за 3 бр. снимки. Прекрасна идея за подарък са колажните рамки за по 2, 4, 6 … до 12 бр снимки в различни размери и форми.
Имаме разнообразие от паспарту за рамка, една стилна идея за подарък, чрез която може да акцентирате едни или други детайли от снимката и по този начин, да усилите естетическото въздействие върху зрителя.
От нас имате още една изненада - за по-големите размери рамки се предлагат антирефлексно стъкло, за да елиминира нежеланите отблясъци и отражения.
А защо да не сътворим заедно един фотоподарък с топъл спомен,  като ни изпратите снимка и изберете чаша, пъзел, магнитче, ключодържател или ваучер за подарък!
Почерпете себе си или любими хора с едно интересно разведряване на интериора в стаята. Изпратете снимка за печат върху триптих канава, канава панорама или канава филм стрип, ще ви помогне да сте оригинални и запомнящи с оригинален подарък и стилен елемент от интериора!