Покажи по:  

Подреди по:
Да разгледаш албум със снимки е една приятна церемония по докосване до миналото, изпълнена с незабравими моменти.
Спомняте ли си това усещане?! Много по-вълнуващо от гледането на безкрайни снимки на телефон и често по-удобно. И до днес, когато приятели, с които не сме се виждали отдавна, идват на гости, сядаме на мек диван и разглеждаме класическите албуми със снимки, нищо, че живеем в дигитална ера и сме заобиколени с техника: смартфони, таблети, цифрови фотоапарати, лаптопи и други чудеса на съвремения свят. Нашите впечатления и запомнящи се моменти, заснети на различни устройства, живеят живота си в компютри, социални мрежи и телефони. Но понякога наистина ни се иска да докоснетем спомените. И отиваме в килера, изваждаме албум с истински фотографии и се наслаждаваме на най-ярките моменти от нашия живот преди 5-10 години.

В нашия онлайн магазин има различни модели албуми, които могат да бъдат запълнени с любимите ви снимки, украсени с рисунки и допълнени с истории. И красивата история на семейството ще остане в паметта на децата и внуците още дълги години.
Може да изберете албум за подарък за очакваното събитие: рожден ден, раждане или кръщение на деца от детските ни албуми. Или сватбен албум, за да се подреди в него една трепетна емоция и безспорно най-приятния начин да се покаже истинската магия на сватбеният ден.

Ние предлагаме на всички наши клиенти различни видове фотоалбуми. Изберете си  дизайна, материала и качеството на корицата, според вашия вкус: луксозни албуми от кожа, или класически ламиниран картон.
Помислете за размера на албума и как снимките да ще се поставят в него. Предлагаме албуми за снимки със стандартни размери, с различни опции за фиксиране на снимки:
- с прозрачни джобове
- със самозалепващи фолио листи
- класически – с лепенки за снимки или ъгълчета за снимки
Помислете и колко снимки искате да вмъкнете във вашия албум?

В нашата фотоателие можете не само да закупите албум, но и да отпечатате снимки на фотохартия и да ги подреждате, без да се страхувате от загуба на данни.