С раздела Албуми дневници ви каним да споделите своите тайни, мисли, съкровени мечти и най-скъпи спомени! Всеки от нас ги има. Разбира се, времето лети и не стои неподвижно. Спомени и емоции избледняват, а електронният формат на снимките не може да замени възможността да подредите албум със снимки и да запишете до всяка една от тях своето вътрешно състояние.

В тази страница Албуми дневници има за всекиго по нещо:
- Вълнения, тайни, страхове на Мама. Тетрадка-дневник на бременната.
Това е едновременно дневник и съветник на бременната жена. В нея по седмица са описани промените във физическото и емоционалното състояние, които настъпват по време на бременността. 

- Наръчник за тийнейджъри за момчета или момичета. Тук ще откриете теми за училище, хормони, промени, стрес, социални мрежи и така дневникът ще се превърне в тяхно лично пространство и пазител на интимни спомени.

- Тайни дневници за момчета или момичета с флумастер с невидимо мастило и UV светлина!

- Албум дневник за моето бебе – това са албуми с красиви илюстрации и възможност за поставяне на снимки, за да проследите важните моменти в първата година на детето.

Ако искате да закупите фотоалбум дневник от нашият онлайн магазин разгледайте офертите и направете поръчка, може и с доставка до адрес в цялата страна.