В нашия магазин можете да намерите богата на разнообразие колекция от прекрасни единични рамки, в които да колекционирате своите любими моменти. Погрижили сме се да набавим широк избор, за да можете да харесате рамка, която да подхожда перфектно на вашият стил и този на дома ви, а защо не и на офисното ви пространство. Наличието на  цветове, мотиви и материали ще ви вдъхнови и ще ви остави доволни, а и няма как да не споменем, че сме се погрижили цените да са достъпни за всеки. Рамки, направени от PVC материал в различни цветове за аранжирането на вашия хол, спалня или детска стая.  Рамки с натурален дървесен мотив, който придава една природна нотка в пространството или метални рамки и всички са в различни размери, за да намерите подходящата за вашата любима снимка.  Ако решите да си закупите цветна рамка е много полезно да знаете, че цвета на рамката  трябва да присъства на самата снимка, за да се получи една хубава и задоволителна цялост на изображението в рамка. 

Рамките са ценни атрибути във всяка къща. Те позволяват любимите ни моменти да са на един поглед разстояние от нас, докато поради натовареното си ежедневие рядко имаме време да отворим албумите. А снимката,  получила  честта да бъде окачена на стената в единична рамка, ни подарява един кратък, но прекрасен момент на спомен и топло чувство. 

Когато сте направили снимки от ваша любима среща, преживяване, събитие, или просто нещо на което сте любител и вътрешно сте си казали "О, това ще си го сложа в рамка!" ние ви подсказваме, че това е едно много добро решение!  След като видите  рамките, които ние предлагаме в нашия онлайн магазин вие сами ще се убедите, че си заслужава, този специален момент да бъде окачен в рамка на вашата стена. Разгледайте прекрасните и разнообразни дизайни на единични рамки, които ние ви предлагаме на топ цени и изберете перфектната за вас и вашето помещение! 

Ако албумите са пълни с многобройни снимки от важни събития в нашия живот, то единичните рамки са създадени да запазят най-скъпоценните преживявания. Когато снимка е поставена в единична рамка, можем да бъдем сигурни, че тя представлява нещо изключително важно в живота на човека. Има различни декоративни методи за окачване на снимки по стените, като например онези въженца, на които снимките могат да бъдат закачени с щипки или други креативни подходи, но те някак не разказват така силно важността на заснетото преживяване, както когато то е запазено в рамка, лична за него.

Да не забравяме и паспартутата, които са един допълнителен аксесоар към рамката.

Специалните моменти от нашия живот заслужават специално място и на стената ни!