Оригиналните календари пирамида могат да се използват в почти всички области на ежедневието. Затова може да си подберете лични снимки или корпоративна визия, така че да ви радват цяла година, да привличат внимание и да се открояват със своята уникалност. Напоследък те се превърнаха в най-популярния вид печатни продукти, чиято цена е относително ниска и броят на клиентите нараства постоянно.

Стилният календар с форма на пирамида може да бъде идеален сувенир, полезен ежедневен атрибут не само за бизнес партньор и служители, но и за вашите близки у дома. Опцията често се използва като подарък за приятели, бизнес партньори, декорация в дома или на бюро. Основното предимство на класическите календари тип пирамида е, че са ненатрапчиви и ефективни.

Печатът на персонализиран настолен календар тип пирамида с 12 бр снимки, се извършва от високотехнологично оборудване. Сглобява се върху тяло от бирен картон и спирала.
Нужно е само да си подберете 12 броя снимки с размери 15/21 см или 13/18 см. Добре е снимките да са или само вертикални, или само хоризонтални, да ги номерирате от 1 до 12 спрямо месеците от годината и да ни ги изпратите през бутона „КАЧИ СНИМКА“.

Можете да поръчате услуга за печат на оригинални календари тип пирамида на изгодни цени.