Покажи по:  

Подреди по:
Печат на работен фото календар с индивидуална снимка.

Работният календар е неизменен помощник в офис или у дома. Той е и възможност за чудесен подарък на някой в семейството, на приятел или за всеки повод. В главата на календара можете да поставите любима снимка или детска рисунка, да направите колаж от няколко снимки, да добавите текст - послание. Такъв календар ще ви напомня за моментите, скъпи на сърцето ви през цялата година.

Може да направите и фирмен календар с вашия колектив и фирменото ви лого, или само календар с фирмено лого. Корпоративният фирмен работен календар е универсален рекламен носител, който работи 365 дни в годината. Той е традиционен бизнес подарък, който обикновено се дава на служители, бизнес партньори и клиенти. Популярността на фирмените работни календари се увеличава драстично по време на новогодишните празници, а при нас може да поръчате и по-малки тиражи. Нямаме ограничение за минимални бройки.

Работните календари, който предлагаме за 2021 година са с една или три секции, като винаги пред погледа ви са предишен, настоящ и следващ месец, с прозорче за текущ ден.
Има възможност за печат и поставяне на снимка с размер 20х30 в горната част на календара, по желание на клиента може да се изработи и колаж от няколко снимки.

Качете вашите снимки и създайте наистина уникален календар, който имате само вие!