Покажи по:  

Подреди по:
Нашата нова услуга- магнитен календар  е забавен и интересен начин за детето да научи датите, дните от седмицата, месеците, годините и сезоните. Удобството му е неповторимо. 
Магнит за хладилник с ваша снимка и календар, се  използва за оставяне на съобщения, като дъска за бележки и възможност за списък със задачи в определен ден.
Подходящ е не само за дома, но и за класната стая и офиса, като може да бъде ползван върху всички метални повърхности. Друго удобство на предложената нова услуга от photohub.bg ,e лесното поставяне и премахване при нужда. За това допринася и самият размер на магнита - 15/20 см. 

Календарът прилепва силно към носещата го повърхност и остава здраво закрепен,  когато пишете на него. Здравината на прилепване  е добре дошла  при ползването му на хладилната врата, за да може да остане на място при всяко отваряне и затваряне на вратата.

Магнитните календари се славят със своята практичност. Един от тези моменти при употребата му е неговата устойчивост. Няма какво да му се счупи или скъса. Спокойно може да пишете и триете. 
Това е постигнато с използването на материал, който издържа на употреба за продължително време. Въпреки спецификата й, магнитната дъска е мека, гъвкава и лека. Лесна за съхранение, пренасяне и преместване. 
 
Нашата нова услуга - магнит за хладилник, с ваша снимка и календар,  с размер 15/20 см. е идеален подарък за различни поводи. В същото време е незаменим помощник в организирането на личното ви време. Осигурява ви спокойствие и контрол върху дейностите. Никога няма да пропуснете важна дата. Такъв тип календари  възстановят реда и увереността във вашето ежедневие и ви позволяват да живеете по-спокойно. 

Нашата мисия, с тази нова услуга, е да улесни  натовареното ежедневие на нашите клиенти.