Покажи по:  

Подреди по:
Ние от Photohub.bg искаме да обърнем вашето внимание към един продукт, който седи на първо място ако става въпрос за естетика в интериора на дома и това е паспартуто!

Паспарту за снимки представлява бял, черен или цветен плътен картон, обикалящ рисунка, картина, снимка или друго произведение на изкуството. Паспартуто не е заместник на рамката, то е общо взето разстоянието между рамката и снимката. Изборът на цвят е много важен за завършения вид на рамкираните снимки и други изображения. Примерно чрез бялото и черното паспарту постигаме много силен контраст, което концентрира окото върху самото изображение. Правилото за това е, че черния цвят свива, а белия цвят уголемява. Черното паспарту винаги предава усещането все едно гледаме изображението през прозорче, а белият цвят прави самото изображение да изглежда по-голямо. За цветните снимки и други произведения много подходящ вариант е цветно паспарту. От Photohub.bg предлагаме паспартута за снимки в матови нюанси, като те са по-добрия избор от ярките цветове, които определено ще завладеят фокуса на окото и произведението ще остане на заден план. При избора на цветно паспарту е хубаво то да се взима в цвят, който се среща често в изображението, за да има приятно преливане и чувство на завършеност в цялостното произведение. В зависимост от ширината, която може да варира от 3 до 6 см. на паспартуто се постига различно усещане при гледане на снимките в рамка. 

Разгледайте нашият онлайн магазин Photohub.bg, ние сме сигурни, че паспартуто за рамка е правилното решение за вас, защото винаги е впечатляваща част от всеки интериор!