Покажи по:  

Подреди по:
Photohub.bg, предлага уникалния продукт за подарък - пъзел със снимка. Подаръкът пъзел със снимка  носи радост и положителни емоции. И винаги впечатлява получателя си.
Когато правите подарък пъзел със снимка, трябва да знаете - Вие създавате собствен пъзел с ваш дизайн, снимка, идея, текст!
Процесът е лесен, бърз и интуитивен. В няколко лесни стъпки качвате вашата снимка, избирате броя на парчета и завършвате он-лайн поръчката! 
Пъзел със снимка е уникален подарък за всяка възраст. Без значение, дали е за рожден ден, сватбен подарък, изненада. Всяка снимка може да бъде направена като подарък за ваш любим човек, домашен любимец, любим пейзаж. Възможностите са почти безкрайни. 

Защо пъзел? 

Защото  пренареждането му отново и отново  пресъздава положителната емоция на историята,  запечатана в снимката. Действа успокояващо и ободряващо на повечето хора. Способства   за повишаването на концентрация и усъвършенства наблюдателността.
С нашите персонализирани и изготвени като подарък пъзели за снимка със сигурност ще придобиете и предадете положително настроение. 
Такъв подарък е подходящ за всяка възраст. Той радва малки и големи. 
Не са малко поводите по които се поръчват като подарък - рождени дни, годишнини, родови празници и т.н. 
От друга страна  не е нужен празник или повод,  за да си поръчате пъзел. Tова е персонализиран креативен подарък, притежаващ множество ползи и преимущества. От отличното качество и ниската му цена, чак до възможността да бъде комбиниран с разнообразни други подаръци. 

Пъзелите със снимки от photohub.bg  са собствено производство.

С нашия дългогодишен опит в производството на персонализирани подаръци  сме доказали, че предоставяме на клиенти си  най-високо качество на печат, надеждност и устойчивост на нашите продукти и услуги.

Photohub.bg, се съобразява изцяло и безкомпромисно с нуждите и изискванията на нашите клиенти.

Гарантираме коректно изпълнение на поръчките! Ще изпълним всяка ваша поръчка и в предварително уговорените срокове.