Покажи по:  

Подреди по:

Фото аксесоари за вашият фотоапарат

Фото аксесоарите за вашия цифров фотоапарат варират от технически до чисто практични. Обикновено, те включват дистанционни управления, зарядно за 4 батерии,  акумулиращи батерии и други, като:  фотографски филми за фотоапарати, фотографската филмова лента, адаптери за монтаж, фото облекло, флаш памет, USB памет и мн. др.

Зарядно за 4 батерии

Зарядното за 4 батерии е устройството, на което всеки фотограф може да разчита, ако държи батериите да не провалят една сесия в планината или на отдалечен морски бряг. Зарядното за 4 батерии, което предлагаме, е висок клас и гарантира безпроблемната работа на батериите за   по-дълго време.

Никога не пропускайте още един достоен за снимки момент с универсалното зарядно устройство на Panasonic, което зарежда батериите на вашия цифров фотоапарат, видеокамера 
и много други устройства с Ni-MH батерии.

Акумулиращи батерии

Акумулиращите батерии са друг аксесоар от крайна необходимост в чантата на фотографа. 

Светът се разви технологично и сега  всеки фотограф, може да разчита на последното поколение NiMH акумулаторни батерии на Panasonic Eneloop АAA и АА, притежаващи уникалните свойства на максимално  гарантиран капацитет,  нисък саморазряд,  дълъг прогнозен живот на батерията. Новото поколение батерии се отличават с липсата на „мемори“ ефект. И могат да бъдат  зареждани, когато са частично или напълно разредени. 

Фотографска филмова лента

Съвременните цифрови технологии се наложиха над лентата и превзеха пазара. И все пак,  фотографската лента, не е реликва в музеите. Да се правят снимки без пикселизация, е по силите на всички фотографски филми за фотоапарати. В магазините  на photohub.bg предлагаме на професионалисти и хобисти   фотографски филми за фотоапарати от най-известните и уважавани марки в бранша. 

USB памет

Друг крайно необходим и неизбежен фото аксесоар, е картата флаш памет, която е известна и под името USB памет. Професионалните фотографи знаят, че една флаш памет е крайно недостатъчна. Даже в случаите, когато тя е с голям капацитет. Затова като застраховка  всеки държи под ръка още една резервна USB памет.

Fujifilm instax mini- фотоапарат за моментни снимки

Имаме още едно предложение в категорията Фото аксесоари и това е  Fujifilm instax mini- фотоапарат за моментни снимки. Това е  висококачествена  аналогова полароидна камера. Отличава се с модерен дизайн, удобен размер и компактност. Instax Mini 11 ще впечатли всички почитатели на аналоговата фотография, които искат да уловят момента навсякъде и по всяко време. Приблизително 90 секунди след заснемането на изображението  ще можете да държите в ръцете си отпечатана снимка 62 мм × 46 мм. За безпроблемната му работа   са необходими 2 батерии АА, достатъчни за консумация на десет филмови ленти.