Покажи по:  

Подреди по:
Моментните камери олицетворяват духа на лятото с техните моментни снимки. Fujifilm instax mini е фотоапарат за моментни снимки, който е по-скоро стремеж към забавление, спомени и радост, отколкото техническа прецизност. С мигновените камери можете да уловите момента, натиснете бутона и готово! Да го има и да го държи човек, е едно удоволствие. 
Най-добрите моментни камери, какъвто е Fujifilm instax mini, ще направят страхотен кадър, но качеството не може да съперничи на DSLR моделите. И все пак, ако сме честни, това е именно част от техния чар. 

Децата и тийнейджърите в семейството Ви и детето във вас, веднага ще оценят незабавното удовлетворение и непосредствеността на продукта.
Този фотоапарат за моментни снимки ще изкара снимка с размер на кредитна карта. Има вграден селфи обектив и селфи огледало. За изработката на моментни снимки, трябва да се осигури instax мини филм - фотохартия-различни плаки. Някои камери ще заснемат кадри от самата камера, докато други имат прикрепящи се принтери. Мнозина предлагат и възможност за запазване на цифровите копия за споделяне в социалните медии или архивиране в облака. Имайте предвид, че колкото по-ретро е камерата, толкова по-лесно е да се използва, но толкова по-малко гъвкава е нейната употреба. И не забравяйте: Може да се наложи да вземете и няколко филма фотохартия-различни плаки. Особено ако пътешествието Ви е по-дълго.

Fujifilm instax mini фотоапарат за моментни снимки се предлага в различни цветове. Камерата се предлага с алкални батерии 2бр.АА. Снимките са с размери 4.2см х 6.4см.
Има опция за деактивиране на вградената светкавица. Бутонът за освобождаване на затвора над обектива служи и като огледало за селфи. За добри резултати обекта на снимането е препоръчително да бъде от 0.3 до 0.5метра.

Забавлявайте се!