Много често се случва някои близък да има рожден ден, а на нас просто да не ни идва перфектната идея, или пък искаме да подарим нещо по-лично на някого, нещо символично, което да се ползва често. Не искате да подарите нещо, което ще остане просто зад някоя витрина или на някои рафт повдигнато само, за да направи път на парцала за почистване на прах? Ние от photohub.bg ви предлагаме идеалното решение за тези моменти: чаша със снимка или печат с текст, а защо не и микс от снимка и текст? Този вариант фотоподарък е един от наи-често поръчваните ни продукти и ние разбираме защо.

Всички обичаме да си сръбваме от нещо топло през зимата и толкова сме много ние, любителите на кафето и чая. Ако в тези моменти на удоволствие и щастие виждаме и послание  лично за нас написано или колаж от снимки на моменти, които винаги карат сърцето ни да пее, или печат на любимо творение на изкуството, то ние умножаваме красотата на момента, което прави този избор перфектния избор за подарък за всички наши любими хора.

В нашия онлайн магазин можете да намерите красиво подбрана селекция от чаши, които вие можете да поръчате с вече готов предложен от нас дизайн, а същто имате вйзможността да качите ваш файл с дизайн или снимка или и двете в нашя онлайн магазин и ние ще го отпечатаме върху избраната от вас чаша. Едни от най-често избираните чаши за подарък са термо чашите. Те са със специално покритие, което при термална обработка променя визията си и открива дизайна, който клиентът е пожелал да отпечата. Чашите със снимки са перфектен подарък за всякакви случаи, така както вие можете да принтирате мотиви от всякакъв тип. Обемът на чашите е 330 мл, което ги прави перфектни за чай или за любители на кафето, а и всякакви други напитки, което прави този подарък 100% функционален.

Photohub.bg предлага прекрасна селекcия от чаши и дизайни на достъпни цени! Очакваме вашите дизайни и сме винаги насреща ако имате въпроси.