Покажи по:  

Подреди по:
Фотографията е уловен момент от миналото, който никога повече няма да се повтори.  Снимките ни дават възможност да се потопим в спомени и да изпаднем в сладка носталгия за отминалите дни. Въпреки факта, че днес технологичният напредък ви позволява да съхранявате стотици хиляди фотографии в електронен формат, традиционната рамка със снимка, стояща на бюро, рафт или окачена на стената, остава класика и ни дава възможност да й се радваме всеки ден.
Рамките за снимки се използват за добавяне на специална атмосфера към снимките. Персонализираните рамки за снимки могат да разкажат много за вас или за връзката ви с фотографията. Photohub ви предлага огромна колекция от красиви рамки, така че можете да намерите точно тези, които търсите. При нас можете лесно да поръчате рамка онлайн, за да оживите снимките си.
 
Тук ще намерите опция по ваш вкус за всеки повод: рамки за сватбени снимки, за тематични снимки на влюбени (прекрасен подарък за Свети Валентин) в рамки за специални поводи. Луксозна рамка винтидж стил или стилна метална рамка с кожен кант, единични или колажни рамки, детски рамки или паспарту за рамка  - всеки може да избере, поръча онлайн и закупи такава, която хармонично допълва изобразения върху нея момент и се вписва идеално в интериора. Рамките са връзката между картината и дизайна на стаята, тяхното присъствие трябва да бъде значително, но невидимо за другите. Например за съвременната живопис е подходяща фина контурна рамка. При нас може да поръчате рамка за картина, плакат, гоблен или пъзел, рамки за огледала, икони и изобщо всичко по ваша идея. Предлагаме разнообразие от модели и цветове на рамки в различни профили, които да се вписват в интериора на стаята и тематиката на снимката или изображението, което сте решили да рамкирате, както и аксесоари за рамки. 
 
Можете да закупите рамка за снимка на най-добрата цена от нашият онлайн магазин. Добрата ни селекция няма да остави никого безразличен, а възможността да закупите полезен декор за себе си или като подарък на много приятна цена със сигурност ще ви даде идея и за още снимки, които да поставите в рамка.