Покажи по:  

Подреди по:
Ако не може да изберете какво да подарите на любим човек – зарадвайте го с ваучер за покупки от нашите фотоателиета или от нашия онлайн магазин Photohub, който е създаден от малък екип от специалисти с богат опит в областта на фотографията и създаването на сувенирни-спомени.

Може да изберете от многото ни предложения като магнитни снимки, чаша със снимка по ваш дизайн, пъзел или ключодържател. Това не са само сувенири, а незабравими спомени, които носят със себе си топлината на грижите. Може да изработим и луксозна фотокнига, с твърди страници - ръчно подвързана с кожен гръб. Това е идеалният подарък за Вашата сватба, юбилей, кръщене и други специални поводи, а за да я съхраните във времето предлагаме и елегантна кожена кутия.
Ние сме специализирани изключително в прилагането на изображения върху керамични чаши, което значително повишава качеството на нашите продукти и нивото на обслужване. В нашия онлайн магазин с персонализирани подаръци може да се насочите към пъзел със снимка. Събирането на пъзели е много вълнуващо изживяване, особено, ако изображението е взето от снимка на вашето семейство или от любима картина. Това е един от най-популярните фотоподаръци в нашата линия, перфектен е както за дете, така и за възрастен, защото носи много положителни емоции.
 
 
Преспапиетата са лесен начин да осигурите подарък в последната минута за празника на скъп приятел. Магнитните снимки върху хладилник ще ви напомнят през цялата година за вашето щуро лято! Домашните любимци може винаги да са с вас като изберете тяхна снимка за ключодържател или чаша, от която да пиете сладко-сладко кафето си в офиса. Нека бъдем аристократи – вече всеки член от семейството може да има персонална кърпа, халат или възглавница с избродирано име върху тях. Рисунката с водни бои от детската градина може да бъде поставена в канава с подрамка на стената в детската стая, която ще напомня за едно безгрижно детство. Колажите са бърз и лесен начин да изразим себе си в комбинация с подходяща рамка и текстово послание. Снимка на камък е оригинален подарък за всеки повод.